Szúnyoghálók

A szúnyogháló rendszerek értékes kiegészítője a lakberendezésnek, akár higiéniai akár kényelmi szempontokat veszünk figyelembe. Szúnyoghálóval mindig bátran szellőztethet! A szúnyogháló megakadályozza a bogarak, rovarok, pókok lakásba jutását. Sőt! Nem kell tartani a levegőben levő nagyobb szennyeződésektől sem, hiszen kívül maradnak szöszök, tollak és a falevelek is.

Fix szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló rendszer egy egyszerű, feladatát tökéletesen ellátó, minden típusú házra alkalmazható megoldást nyújt a rovarok ellen, mely akár télen könnyen levehető, tavasszal egyszerűen felszerelhető. Készüljön akár műanyag vagy alumínium profilból, minden esetben UV stabil, üvegszál alapú háló kerül felhasználásra, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít. Alkalmazása legfőképpen kis felületeknél, és ott ahol nem szükséges a mozgatható kivitel.

Mobil szúnyogháló

A mobil szúnyogháló rendszer az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen. A rolós rovarvédelmi megoldás, könnyed kezelhetőséget jelent. A rolós szúnyogháló legfőképpen olyan felületeknél alkalmazandó, ahol szükséges a szabad átjárhatóság, kinyúlás az ablakon, átjárás az ajtón.

Előnyei:

  • Könnyed működtetés.
  • UV álló, szürke üvegszál alapú háló (esztétikus, és hosszú élettartamot biztosít)
  • Rögzítése egyszerű, csak az ablakkeretre kell felszerelni
  • Télen nem kell leszerelni
  • A zárt tok elrejti a textíliát és védelmet nyújt a téli időjárás viszontagságai ellen.

Fajtái:

  • Függőleges működésű, fix akasztóval vagy klick-klack rendszerrel (ablakokra)
  • Vízszintes működésű, mágneses zárással (ajtókra, erkélyajtókra)

Zsanéros szúnyogháló (szúnyogháló ajtó)

A zsanéros szúnyogháló ajtó egyszerre ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát a mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenésével. Az erős alumínium profilba feszített üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható. Az alumínium szúnyoghálóajtó bármilyen RAL színben kérhető. Rugós zsanérokkal is rendelhető, ennek köszönhetően a szúnyoghálóajtó automatikusan becsukódik.

Pliszé

A pliszé szúnyogháló rendszer egyszerűen működtethető, tökéletes rovarvédelemi megoldás, mely megoldást jelent igen széles és magas nyílászárók fedésére is. A keret stabil alumínium profilból készül, alapszínben fehér, illetve kérésre RAL színskála szerint festhető. Az üvegszál alapú UV stabil háló mind csukott, mind nyitott állapotban pliszé szerű (harmonika szerű) állapotban van. Előnye a vízszintes működtetésű mobil szúnyogháló ajtóval szemben, hogy a kisgyermekek is könnyen kezelhetik, nem csak nyitott és csukott állapota van, hanem köztes állásban, bárhol megállítható.